Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

NK Tour de France quiz - 8 juli 2012

Samenvouwen
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Weergeven
Clear All
nieuwe berichten

  NK Tour de France quiz - 8 juli 2012

  Ter info:

  "Tweede editie Open NK Tour de France-quiz

  Op zondag 8 juli 2012 vindt in Van der Valk Ridderkerk voor de tweede keer het Open NK Tour de France-quiz plaats. De eerste editie was een daverend succes en ook het vervolg belooft weer een groot wielerfeest te worden.

  We gaan weer op zoek naar de grootste Tourkenners van Nederland (en België). Krijgen titelverdedigers vader en zoon Matroos uit Spijkenisse opvolgers of prolongeren ze hun zwaarbevochten zege van 2011 of dient zich een nieuwe kampioen aan?

  De quiz bestaat uit 60 vragen en wordt gepeeld in teams van twee. De beste tien koppels spelen daarna een finale van 15 vragen. Het prijzenpakket is weer goed gevuld, onder andere met schitterende racefietsen, horloges, wielershirts en wielerboeken."

  Lees verder:
  http://www.wielerland.nl/index.php?o...860&Itemid=140

  #2
  Hallo allemaal,

  Open sollicitatie:

  Ik ben wel weer in de mood om met iemand aan deze quiz deel te nemen. Ik weet alleen niet meer hoe goed ik ben tegenover de anderen. Ik was redelijk. goed.

  Misschien zijn er nog andere koppels vanuit Wielerarchieven: kan een leuke reünie worden, zoals die paar keer in Schiedam.

  Juliie kunnen mailen via privéberichten.

  Groetjes,

  Fer

  Opmerking


   #3
   Ik ben even op de site geweest van Wielerland. Ik vind de inschrijfprijs voor de quiz bizar: 50 euro per koppel. Mogen gewone mensen niet meer deelnemen ? Ik had zin (goesting) om mee te doen, maar met dit inschrijfgeld vraag ik me af wie ze eigenlijk in zo'n quiz willen zien deelnemen.

   Opmerking


    #4
    17 juli rustdag

    er is een alternatief, van dezelfde organisatoren...

    http://www.tourcafe.nl/de-grote-tourquiz

    Opmerking


     #5
     Aan de Open NK Tourquiz deden gisteren volgens mij 3 personen van Wielerarchieven mee. Het duo Fer Schroeders/William van Peer eindigde als derde, ondergetekende werd door de organisatie gekoppeld aan wielerjournalist/-auteur Peter Ouwerkerk. We eindigden als vijfde; Ouwerkerk weet wel veel gaf hij vooraf aan maar parate kennis is weer iets anders...

     Zie ook hier:
     http://www.wielerland.nl/index.php?o...736&Itemid=140

     Opmerking

     Bezig...
     X