Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Transfer 2013.

Samenvouwen
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Weergeven
Clear All
nieuwe berichten

 • kidman
  reageerde
  Koning langer bij Metec Continental Cyclingteam

  Met tijdritkampioen bij de beloften Peter Koning heeft Metec Continental Cycling Team de eerste renner voor het seizoen 2013 vastgelegd. De 21-jarige tempobeul uit Venhuizen tekende na afloop van het Nederlands kampioenschap wielrennen voor beloften in Kerkrade voor één jaar bij.

  Laat commentaar achter:


 • kidman
  reageerde
  Gavazzi maakt in 2013 rentree bij ploeg Savio

  Mattia Gavazzi zal vanaf 1 januari 2013 voor twee jaar in het shirt rijden van Androni Giocattoli - Venezuela. In het shirt van teammanager Gianni Savio wist Gavazzi in 2009 elf overwinningen te boeken. Gavazzi testte op 31 maart 2010, na de proloog van de Settimana Lombarda , positief op cocaïne. Twee dagen later won hij de tweede etappe van deze koers. Gavazzi werd in 2004 in zijn amateurtijd al eerder voor 14 maanden geschorst vanwege het gebruik van cocaïne. De rechtbank eiste een straf van zes jaar tegen Gavazzi maar omdat de 28-jarige Italiaan meewerkte met het onderzoek van CONI werd de straf verkort naar twee en een half jaar. Zijn schorsing loopt op 30 september dit jaar af.

  Laat commentaar achter:


 • kidman
  reageerde
  Van den Berg en Kuiper verlengen bij Koga

  Jim van den Berg en Bouke Kuiper hebben hun contract bij Koga Cycling Team verlengd met twee jaar. De 26-jarige Van den Berg was dit jaar goed voor winst in de Wouden Klassieker. Kuiper (22) was eind vorig jaar goed voor een etappe-overwinning in de Tour du Faso (UCI 2.2).

  Laat commentaar achter:


 • kidman
  reageerde
  Martijn Keizer langer bij Vacansoleil-DCM

  Martijn Keizer zal ook in 2013 voor Vacansoleil-DCM uitkomen. De 24-jarige renner debuteerde vorig jaar bij de Nederlandse ploeg met een zege in Boucles de l’Aulne en viel dit jaar op met winst in het tussensprintklassement van de Giro.

  Laat commentaar achter:


 • kidman
  reageerde
  Valls ook in 2013 bij Vacansoleil-DCM

  Rafael Valls en Vacansoleil-DCM hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de samenwerking, beide partijen hebben een contract getekend dat elkaar verbindt tot eind 2013. De 24-jarige Spanjaard kwam afgelopen winter over van Geox- TMC Transformers, maar kent dit jaar nog geen echt hoogtepunt bij de Nederlandse ploeg. Wel is Valls één van de negen renners die namens Vacansoleil-DCM zal starten in de Tour de France.

  Laat commentaar achter:


 • kidman
  reageerde
  Tjallingii blijft Rabobank trouw tot 2014

  Maarten Tjallingii heeft zijn contract bij Rabobank met twee jaar verlengd. De degelijkheid van de ploeg, de waardering voor zijn werk en de lol in het aan de basis staan van prestaties van de ploeg zijn volgens Rabosport de redenen voor Maarten Tjallingii om voor twee jaar bij te tekenen. “Het is mijn kracht om, zeker in het rondewerk, in dienst van de ploeg tot het uiterste te gaan. En daarmee anderen te helpen hun prestaties te verbeteren. Daar komt nog bij dat ik vanuit de ploeg de ruimte krijg in de klassiekers. Dit contract geeft mij het vertrouwen en de motivatie om nog een extra tandje bij te schakelen.”Technisch directeur Erik Breukink is blij met de verlenging. Hij ziet in Tjallingii een gewaardeerde kracht die inzetbaar is op vele terreinen. “Hij heeft een hoog niveau en weet dat van begin tot het einde van het seizoen vast te houden. We hebben een vrij jonge ploeg en daarin heb je dit soort jongens nodig, mannen die hun ervaring kunnen overbrengen en van dienst kunnen zijn. Je kunt altijd op hem bouwen.”

  Laat commentaar achter:


 • Mathias
  reageerde
  Marcel Kittel (GER) 2 years longer with ARGOS-SHIMANO.

  Laat commentaar achter:


 • kidman
  reageerde
  Lampre-ISD al elf renners voor 2013

  Halverwege 2012 zijn veel ploegen al bezig met het bouwen van een ploeg voor het komend seizoen. Lampre-ISD heeft op dit moment elf renners op papier die ook volgend jaar voor de Italiaanse ploeg zullen uitkomen. Michele Scarponi, Diego Ulissi en Adriano Malori zijn de drie speerpunten van de ploeg en hebben bevestigd te zullen blijven.

  Naast deze drie hebben ook Winner Anacona, Mattia Cattaneo, Davide Cimolai, Massimo Graziato, Matthew Lloyd, Daniele Pietropolli, Simone Stortoni en Davide Vigano een contract lopen tot minimaal 2013 bij Lampre-ISD.

  Laat commentaar achter:


 • Mathias
  reageerde
  Enrico Gasparotti (ITA) 2 years longer with TEAM ASTANA.

  Laat commentaar achter:


 • Mathias
  reageerde
  Alberto Contador (ESP) 3 years longer with SAXO BANK.

  Laat commentaar achter:


 • Mathias
  heeft een discussie gestart Transfer 2013.

  Transfer 2013.

  Michele Scarponi (ITA) longer with LAMPRE-ISD.

  Transfers 2009
  Transfers 2010
  Transfers 2011
  Transfers 2012

  Kristof
  Flupke
  Super Moderator
  Laatst bewerkt door Flupke; 19.06.2012, 21:21. Reden: Links naar vorige jaren
Bezig...
X